Workshop

Workshop

InhouseVision biedt een diversiteit aan creatieve workshops aan, voor ieder wat wils. Over het algemeen geldt: bij alle workshops is plek voor maximaal 8 personen. Wil je je aanmelden met een grote(re) groep? Denk bijvoorbeeld aan een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een vriendinnen-date. Stuur even een mailtje en dan kijken we samen naar de opties. Bij alle workshops wordt er koffie/thee en wat lekkers geserveerd. Het wordt altijd een gezellige avond voor jong en oud. Alle workshops zijn in Krabbendijke, tenzij er een andere locatie bij vermeld staat.

Sfeerworkshop

Hou je van het stylen van je interieur, maar je weet niet zo goed hoe? Wil je het stylen wat uitbreiden en ook anderen advies gaan geven? Met deze sfeerworkshop leer je de basis van interieurstyling. In 2, 5 uur leer je eerst een stuk theorie over de basisprincipes vanuit de binnenhuisarchitectuur, die van pas kunnen komen bij het inrichten van een ruimte of woning. Vervolgens gaan we aan de slag met het praktische stuk; het maken van een moodboard. Op dit moodboard leer je de sfeer weer te geven die bij jou of bij de ruimte die je gaat stylen, past. Je gaat met allerlei materialen/stalen aan de slag en krijgt hierbij ook tips hoe je dit sfeerplan kan vertalen naar de praktijk. 

Dromenvanger maken

Een dromenvanger kan niet alleen van pas komen voor een goede nachtrust, hij staat ook nog eens heel decoratief in de slaapkamer, babykamer of woonkamer. In deze workshop, die 2,5 uur duurt, leer je de technieken voor het maken van een dromenvanger en je gaat met een prachtig handgemaakt exemplaar naar huis. Er is keuze uit vele materialen. 

Agenda 2024

Op dit moment hebben we nog geen geplande workshops, hou onze website en sociale media goed in de gaten!

Macramé voor beginners

Macramé is terug van weg geweest, anno 2017 is dit weer een must in je interieur! En wat is er nu leuker dan een macramé item zelf te maken? Dat kan bij InhouseVision. Je leert in deze workshops van 2,5 uur alle basistechnieken van Macramé. We oefenen eerst met de basisknopen, waarna je aan de slag kunt met een wandkleed of een plantenhanger. Er is keuze uit vele materialen. Na deze workshop ga je naar huis met een prachtig eigengemaakt macramé item en kun je thuis nog verder eindeloos variëren met de technieken die je geleerd hebt.

Krans met bloemen/ takken maken

Bloemen en takken zijn niet meer weg te denken in de botanische interieurs van nu. En hoe leuk is het om er dan er een muurdecoratie van te maken? In deze workshop, die 2,5 uur duurt, gaan we aan de slag met een middel tot grote ring en allerlei groene materialen. Takken voor de minimalistische krans tot gekleurde bloemen voor de gezellige krans, voor ieder wat wils. Je gaat naar huis met een unieke handgemaakte krans, die prachtig zal staan in jouw interieur.

Tekstbord maken van gerecycled hout

Wat is er leuker dan handgemaakte items in je interieur? Natuurlijk kun je het in een winkel kopen, maar hoe leuk is het als het van jezelf is? Dat maakt jouw huis persoonlijk en uniek! In deze workshop, die 2,5 uur duurt, leer je een aantal technieken hoe je een tekst kunt maken op hout. Het hout waar je uit kunt kiezen is gerecycled en dus zijn het allemaal unieke stukken. Natuurlijk mag je zelf ook een stuk hout mee nemen. Als de tekst erop zit, kun je nog aan de slag met allerlei (natuurlijke) materialen om het bord nog mooier te maken. 

Zentangle & mandala tekenen

Ben je op zoek naar wat ontspanning of wil je meer gaan tekenen? Iedereen kan Zentangle en Mandala tekenen. Deze techniek werd vroeger in India gebruikt als meditatie methode en werkt dus erg ontspannend. Je leert de basistechnieken van het Zentangle en Mandala tekenen. Daarna gaan we samen oefenen. Aan het einde van de workshop, die ongeveer 2,5 uur duurt, ga je naar huis met een prachtige door jou gemaakte poster en een aantal ansichtkaarten. Ook de materialen, een speciale pen en stift, krijg je mee naar huis zodat je thuis verder aan de slag kunt.