Interieuradvies

Sfeer en kleurplan

 

Ik maak na het intakegesprek voor u een sfeer & kleurplan. Dat laat u zien en voelen welke sfeer uw ruimte kan uitstralen en welke kleurencombinaties u kunt gebruiken. Een materiaaladvies is een prima aanvulling.
De kostenindicatie voor een sfeer & kleurplan is 200 euro. De exacte prijsopgave volgt na het intakegesprek.

Interieurontwerp

Gaat u bouwen of verbouwen? Nieuwe meubels aanschaffen? Dan kan een professioneel interieurontwerp van InhouseVision de basis zijn voor een hele nieuwe sfeer in uw woon-, bad- en/of slaapkamer.

 

Ik maak na het intakegesprek voor u een compleet interieurontwerp voor een of meerdere ruimtes, inclusief sfeer & kleurplan, materiaaladvies en verlichtingsplan. Daarin neem ik vanzelfsprekend uw bestaande meubels en accessoires mee. De kostenindicatie is 350 euro. De exacte prijsopgave volgt na het intakegesprek.
Als u wilt ga ik voor u of met u op pad voor de inkoop van meubels en accessoires.

Alle kosten zijn inclusief het intakegesprek,
exclusief kilometervergoeding, materiaalkosten en BTW.

Interieuradvies bij u thuis

In dit 2 tot 2,5 uur durende gesprek bij u thuis, kunt u aan het einde uw nieuwe interieur visualiseren en daardoor gemakkelijker aan uw plannen beginnen. Hoe? We gaan op zoek naar de juiste stijl voor u en kijken daarbij ook naar de bijpassende kleuren en materialen. Omdat het gesprek bij u thuis is, kan er direct ook naar praktische oplossingen worden gekeken. 
De kosten van dit gesprek zijn €115,-

Verlichtingsplan

Heeft u al ideeën voor uw interieur, maar weet u niet wat u met de verlichting aan moet? Dan kunt u kiezen voor een verlichtingsplan. Daarin neem ik de ruimte en/of de diverse gebruiksfuncties, zoals lezen, werken en ontspanning als uitgangspunt. Uw persoonlijke sfeer komt zichtbaar tot leven!

 

De kostenindicatie is 150 euro. De exacte prijsopgave volgt na het intakegesprek.

Inkoopbegeleiding

Op basis van uw InhouseVision-advies kunt u zelf uw aankopen doen. Vindt u dat lastig of heeft u weinig tijd, dan kan ik voor u of met u op pad gaan voor de inkoop van meubels en accessoires.

 

De kostenindicatie is 50 euro per uur.

Verkoopstyling

Een verkoopstyling van InhouseVision kan helpen om uw huis sneller te verkopen. Door de toegevoegde meerwaarde kan er zelfs een waardestijging ontstaan. Een verkoopstyling verdient zichzelf dus gemakkelijk terug.

 

Het resultaat is een ruimtelijk, fris en overzichtelijk interieur, indien wenselijk aangepast aan de toekomstige bewoners en de wijk. Nieuw aan te schaffen accessoires kunnen afgestemd worden op het interieur van de nieuwe woning, zodat u ze daar ook kunt gebruiken.

 

De kostenindicatie is 150 euro en 50 euro per uur voor de inkoopbegeleiding. De exacte prijsopgave volgt na het intakegesprek.

Event-styling

InhouseVision kan ook ingeschakeld worden bij het stylen van een feest of event.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft, bedrijfsborrel of het inrichten van een stand op een beurs, alles is mogelijk.
Organiseer je iets en weet je niet wat je met de styling aan moet, heeft InhouseVision altijd volop creatieve ideeën, passend bij het thema van het event.

Productstyling