Eindelijk een blog

Waarom nu pas?

Dat is een lang verhaal! Ik zal een lang verhaal kort samenvatten… Daar schijn ik ook best goed in te zijn. Lang geleden, in 2005, ben ik mijn bedrijf gestart en ben ik direct druk aan de slag gegaan met allerlei projecten die toen op mijn pad kwamen. Adviezen voor particulieren en bedrijven, beurzen, interieurworkshops… het kon mij niet dynamisch genoeg zijn. Nu: 3 kinderen verder, een vaste baan en eigenlijk nog steeds dezelfde dingen ernaast willen doen, blijkt dat allemaal toch iets meer tijd te kosten dan dat ik eigenlijk zou willen. Het zou toch fijn zijn als een dag zomaar een paar uur extra zou hebben? Dan was ik allang een blog gestart! (en nog 100 andere dingen)

‘je website matcht niet met je Instagram account’

EN… buiten dat kreeg ik laatst opeens een mailtje…

Met als onderwerp: “Een stijlvol interieur, en een vergrijsde website” Oke, gaat dit over mij? Ik begon de mail te lezen, hij raakte mij duidelijk. Ik was al heel lang van plan om iets te doen aan mijn ietwat verouderde website, maar vanwege het eerste stuk van dit verhaal was dit er nog niet van gekomen. Het was wel echt hard nodig! Daarom vervolgde ik het lezen van de mail… ‘je website matcht niet met je Instagram account’ en ‘hij is niet erg persoonlijk’ Oke, er wordt hier even ongezouten een mening gedeeld die ik eigenlijk wel heel erg kon waarderen. Wat een eyeopener was dat voor mij! Er zat ook een bepaalde humor in deze mail die ik nog meer kon waarderen, en waardoor ik direct met deze meneer in zee ben gegaan. Er is natuurlijk even wat tijd overheen gegaan, maar zie hier mijn prachtige nieuwe website!

Oke, er komt dus naast deze vernieuwde website ook een blog, maar waarover?

Ik wil vooral gaan schrijven over dingen die mij passen, natuurlijk is dat interieur en projecten die ik doe. Projecten bij mensen thuis, bij bedrijven, maar ook projecten in mijn eigen huis. Dat kunnen grote dingen zijn, mijn man en ik zijn altijd wel aan het klussen en maken veel zelf. Vooral van gerecycled hout en spullen, van helemaal niets iets bruikbaars (en moois) maken. Dat vinden we leuk! Maar ook het delen van kleine DIY-projecten vind ik leuk.

Daarnaast ben ik veel bezig met tweedehands en vintage items. Ik struin veel rommelmarkten en kringloopwinkels af op zoek naar de leukste spulletjes en meubels. Meestal combineer ik ze eerst in mijn eigen huis en zet het na verloop van tijd weer te koop via Instagram of Marktplaats. Zo blijven we lekker bezig met schuiven en stylen, omdat dat gewoon een leuke hobby is.

De laatste tijd ben ik steeds actiever bezig met fotografie, vooral sfeerbeelden en producten. Ik heb al veel leuke samenwerkingen mogen doen en ben van plan om dit zeker voort te gaan zetten!

Wil je mij contacten na het lezen van deze blog of gewoon zomaar, stuur even een mail: lindydegraaf@gmail.com of vul het contactformulier in.

Liefs,

Lindy

Geen reactie's

Geef een reactie