December feestmaand (ons huis in de VTwonen en de Ariadne @home!)

Altijd is het hier feest in december, maar dit jaar is het dubbel feest! Waarom? Dat lees je verderop in dit verhaal…

We beginnen de maand natuurlijk altijd nog even met de Sint, met kleine kinderen is het wel zo netjes om even te wachten tot deze goede man weer het land uit is. Daarbij; kinderen raken over het algemeen erg in de war als deze spannende zaken door elkaar gaan lopen, niet allemaal, maar sommigen wel. Dus op 6 december dit jaar gaan we los, de kerstbomen en spullen komen van zolder naar beneden. Met z`n allen versieren we de boel, met een kerstmuziekje op de achtergrond maken we er een feestje van. De kinderen vinden dat heerlijk en genieten daar volop van!

Inclusief een adventkalender aan het pronkrek, waar ze vanaf 6 december iedere dag een cadeautje van mogen open maken, maken we de boel in kerstige feeststemming. Uiteraard maakt deze mama ondertussen voldoende foto`s voor in de plakboeken en natuurlijk voor op Insta 😉

Maar waarom is het nu dubbel feest deze maand?

Of 3 dubbel zou je het ook wel kunnen noemen. We staan deze maand zowel in de VTwonen als in de Ariadne at Home!! Wauw! Ik kan het nog bijna niet geloven, dit is zo gaaf. In december komt er altijd een binnenkijkerspecial van de VTwonen uit en daar staan we in, met het hele gezin, met een binnenkijker van ons huis. Deze shoot is al gemaakt in april dit jaar, dus ruim een half geleden. Wat een toeval dus dat het precies in dezelfde maand uitkomt als de kerstreportage in de Ariadne.

In de Ariadne staat in dit decembernummer, die geheel in het teken van de feestdagen is, een kerstreportage van ons huis. Helemaal in kerstsfeer! Deze shoot is in Januari dit jaar gedaan, dus nu bijna een jaar geleden. Ik was dus al bijna vergeten hoe de foto`s eruit zagen en wat is het uiteindelijk een onwijs sfeervolle reportage geworden. Daar zijn we heel blij mee.

Wij kunnen dus even vooruit met de pret, we zijn al helemaal in kerststemming en hebben zin in december. We wensen jullie hele fijne en liefdevolle feestdagen toe!

Liefs, Lindy

Geen reactie's

Geef een reactie